ΓΙΑ
ΜΕΝΑ

INTERIOR DESIGNER

Η κατάλληλη διακόσμηση δημιουργεί σε ένα χώρο τις προϋποθέσεις που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα μα και άνετα συγχρόνως στον χώρο. Βασικός στόχος είναι η λειτουργικότητα στην καθημερινή πολυτέλεια, που είναι απαραίτητη για τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας.

Δεν υπάρχουν κανόνες στα χρώματα, στα υλικά, στα διακοσμητικά όλα αλλάζουν βάση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου που καλείσαι να διακοσμήσεις τον χώρο του.Χώροι baroque, χώροι κλασικοί, χώροι minimal, και άλλες μορφές δημιουργούνται με απώτερο σκοπό, να μας κάνουν εμάς να αισθανόμαστε όμορφα σε αυτούς. Πολλές φορές η έμπνευση πηγάζει από την εμπιστοσύνη που σου δίνει ό ίδιος ο πελάτης.

Εμένα μου αρέσουν να διαφέρουν οι δουλειές μου. Και αυτό είναι που με κάνει να ξεχωρίζω, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα και υλικά ώστε να δώσεις ένα επιθυμητό μα και συνάμα διαφορετικό αποτέλεσμα. Το να είσαι διακοσμητής δεν σημαίνει να βλέπω κάτι όμορφο και να το αντιγράφω, αλλά για μένα μια νέα δουλειά σημαίνει δημιουργία, λειτουργικότητα, ετερότητα, καλαισθησία και design.